Brrand is een ruimte voor creativiteit

Heb je gekende of onbekende creatieve talenten? Wij bieden je alle ruimte om ze te ontdekken en te ontwikkelen tijdens workshops, cursussen, een uitje met je team of vriendengroep. Voor teams en andere groepen combineren wij ons creatieve aanbod met een high tea of een high wine. Wij verhuren onze ruimte bovendien graag aan anderen. Heb jij een creatief beroep en geloof je in de kracht van co-creatie? Ook dan ontmoeten we je graag in de voormalige brandweerkazerne van Wolvega. Een industriële ruimte waar ooit brandweermannen klaar stonden om iedere brand te blussen. Nu de ideale ruimte om vuurtjes aan te wakkeren en vonken te laten overspringen.

Heb je interesse, laat het dan weten. mail: info@brrand.nl

Mogelijkheden

Paint & Party

Geef je een kinderfeestje of organiseer je een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje?
Wij bieden ruimte aan zes tot twintig personen en helpen jou graag aan een
creatief programma op maat waarin een High Tea of een High Wine het programma compleet maken.
Meer weten: info@brrand.nl
of bel 0561 618 838.

Creatieve workshops

Iedereen wordt als creatief wezen geboren, en toch raken velen die creativiteit in de loop van de jaren kwijt. Wil jij ontdekken wat jij in huis hebt? Wij bieden workshops en cursussen fotografie, schilderen, tekenen, kalligrafie en handlettering. Je krijgt binnen een groep individuele begeleiding en leert werken in en áán je persoonlijke stijl. Het maakt niet uit of je beginner bent of al meer gevorderd. Nieuwsgierig?
Ons actuele aanbod zal binnenkort op deze site staan. Zou je graag iets willen doen op een bepaalde dag? Laat het ons vast weten dan kunnen we kijken hoe we dat inpassen.

Bouwen aan je team

Stel dat jouw teamleden anders naar elkaar gaan kijken, kanten van de ander zien die ze nog nooit ontdekt hebben. En stel dat jouw team een grote stap vooruit kan zetten doordat iedereen een stapje uit zijn comfortzone doet. Of de hare. Wij helpen je graag om die stapjes in een veilige omgeving te zetten.
Talent ontdekken en laten zien, samenwerking en inspiratie zijn daarbij de kernwoorden. Jouw medewerkers gaan anders naar elkaar kijken en ontdekken nieuwe mogelijkheden voor samenwerking. Vandaag bij Brrand, morgen binnen jouw bedrijf of organisatie.

Tijd voor talent!

Hoera: je gaat met pensioen en gunt jezelf de ruimte om opnieuw je talenten te ontdekken. Of die talenten te ontwikkelen die je jaren geleden hebt laten liggen.
Wij geven je alle ruimte om te ontdekken welke talenten jij de komende jaren wilt ontwikkelen en coachen je bij het zetten van de eerste stappen.
Je ontmoet nieuwe mensen, inspireert elkaar en legt een prachtige basis onder een nieuwe levensfase.
Meer weten?! www.brrand.nl