ZenDoodle

ZenDoodle is een afgeleide van het populaire Zentangle. Je hoeft er niet creatief voor te zijn en ik laat je zelfs zien dat je dat juist wel bent!

LET OP, het werkt verslavend. Het laat je op een ontspannen manier de mooiste kunstwerken maken. Met de eenvoudige tekentechniek verras je jezelf en anderen. Maak een mooi kunstwerk voor moederdag of voor jezelf.

Vrijgezellenfeestje? Familiefeestje? Personeelsfeestje?
Voor €22,50 ben jij een gezellige middag bezig met het maken van jouw ZenDoodle. (incl. BTW incl. materialen, koffie, thee en iets lekkers).
Wij zorgen voor papier en tekenmateriaal.

Is hij goed gelukt en wil je een mooie lijst eromheen? Dan krijg je 10% korting op het op maat laten maken van een mooie lijst omdat je mee hebt gedaan aan de workshop.

Mail ons met hoeveel personen je wilt komen: info@brrand.nl

Minimaal 6, maximaal 12 personen.

 

Extra mogelijkheden

Wanddecoratie

Wil je jouw schilderij aan iemand cadeau doen? In de winkel hebben wij allerlei voorbeeldmaterialen van lijsten die wij kunnen bestellen. Zo wordt jouw schilderij extra mooi. En heb je een workshop of cursus bij ons gedaan dan krijg je 10% korting op je eerste bestelling.

Wie wat waar

Ook leuk als: vrijgezellenfeestje & vriendinnnen & moeders & dochters & zussen & collega’s
Duur: ongeveer 3 uur
Prijs: € 37,50
Inclusief: werkmateriaal, koffie, thee & lekkers.
Locatie: Bij Brrand, in een oude brandweerkazerne die verbouwd is tot creatieve broedplaats.
Gevestigd aan de Sleeswijklaan 1 in Wolvega (tegenover de Jumbo). Voldoende gratis parkeerplekken voor de deur én op 50 meter afstand van het NS Station Wolvega.

Groep

Heb je een groep van minimaal 6 personen dan is een datum in overleg mogelijk! Ook op zaterdagen.

Vier je een feestje in een besloten clubje en wil je graag een compleet arrangement met High Tea of High Wine of Tapashapjes of complete maaltijd. Dan kunnen wij dat voor je verzorgen. Afhankelijk van het aantal personen kunnen wij een mooie arrangementsprijs voor je maken.