Handlettering / Kalligrafie

Handletteren kun je leren! Ja, ook jij! Het is hip, het is overal. En wat zo leuk is; jij kunt het zelf ook leren tijdens de workshop Handlettering.  Ik maak je enthousiast om zelf aan de slag te gaan en je eigen creaties te maken.

Voor de workshop ‘Handlettering’ hoef je geen mooi handschrift te hebben. We beginnen met de verschillende letters, een stukje basistheorie, waarmee we ook direct gaan oefenen. Met echte inkt en kroontjespen, speciale pennen, kalligrafiestiften en brushpennen.
Vervolgens gaan we aan de slag met de woorden uit een door jouw gekozen quote en laat ik je zien wat er allemaal mogelijk is met letters. Als jij je compositie voor je quote hebt geschetst, beginnen we met het echte werk zodat jij aan het einde van de avond met je eigen mini-poster of kaart naar huis gaat!

Alleen de quotes leveren al de mooiste gesprekken of hilariteit op. Succes verzekerd!

Zie hieronder de extra mogelijkheden.

Extra mogelijkheden

Wanddecoratie

Wil je jouw quote aan iemand cadeau doen? Dan kunnen wij hem fotograferen en laten afdrukken op een hele hippe canvas textielposter, hout of canvasdoek. In de winkel hebben wij allerlei voorbeeldmaterialen wan wanddecoratie waar wij op kunnen bestellen. En heb je een workshop of cursus bij ons gedaan dan krijg je 10% korting op je eerste bestelling.

Wie wat waar

Leuk voor: vrijgezellenfeestje & vriendinnnen & moeders & dochters & zussen & collega’s
Duur: ongeveer 2,5 uur
Prijs: € 25,-
Inclusief: werkmateriaal, koffie, thee & lekkers en héél veel inspiratie!
Locatie: Bij Brrand, in een oude brandweerkazerne die verbouwd is tot creatieve broedplaats.
Gevestigd aan de Sleeswijklaan 1 in Wolvega (tegenover de Jumbo). Voldoende gratis parkeerplekken voor de deur én op 50 meter afstand van het NS Station Wolvega.

Groep

Heb je een groep van minimaal 5 personen dan is een datum in overleg mogelijk! Ook op zaterdagen.

Vier je een feestje in een besloten clubje en wil je graag een compleet arrangement met High Tea of High Wine of Tapashapjes of complete maaltijd. Dan kunnen wij dat voor je verzorgen. Afhankelijk van het aantal personen kunnen wij een mooie arrangementsprijs voor je maken.