Wanddecoratie

Maak van je huis een gezellig thuis met de mooiste wanddecoraties. Bij ons kun je terecht voor fotobehang, muurstickers, deurstickers, magneetborden, spatschermen voor de keuken. Maar ook je foto voor op canvas, plexiglas, aluminium, dibond, golfkarton, textielposter, hout, kussens etc.. Kom eens kijken naar de voorbeelden in de winkel. Een liefdesportret in een hartvorm? Dibond en aluminium zijn bij uitstek geschikte materialen om ook in eigen vormen te produceren.

De unieke combinatie fotograaf en grafisch ontwerp maken tevens dat wij u kunnen helpen bij fotografie en grafische prints naar uw eigen idee.

Voor zowel bedrijven als particulieren leveren wij allerlei cadeau- en relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld eens aan een mooi cadeau voor een pas getrouw stel; een prachtig dekbedovertrek van de trouwkaart of mooie foto (die wij beiden ook kunnen maken). Of een fles wijn met een eigen wijnetiket. Wij adviseren en helpen u graag persoonlijk.

Fotografie als Kunst
Sinds de portretfotografie in de 19e eeuw het geschilderde portret verdrong, laten nog maar weinig mensen het beeld van zichzelf op een schilderij vastleggen. Evenals onze collega’s toen, staan ook wij garant voor een kunstzinnig portret dat vertelt wie jij bent. Hou je van muziek, bloemen of reizen: wij verbeelden het. We maken bovendien graag portretten die de kijker uitnodigen om anders te kijken. De combinatie van ‘en profile’ met ‘en face’ bijvoorbeeld, zorgt voor een beeld waar mensen naar blijven kijken omdat ze telkens iets anders zien.

Wat denk je van een echte RemBRRAND? Een prachtig portret als een schilderij met het bijzondere lichtspel dat zo kenmerkend is voor het werk van Rembrandt. Wij tekenen ervoor!