Trouwfotografie en trouwalbums

Jullie gaan trouwen.... gefeliciteerd!

Het is jullie dag! … een dag waarop smoorverliefde blikken, emoties, liefde, plezier, spontaniteit, intensiteit, kinderen, feest, receptie en nog veel meer zal worden vastgelegd voor de eeuwige herinnering. Ook de momenten die je misschien zelf zijn ontgaan.
Rob Rotgers Fotografie staat voor spontane en originele fotografie. Met passie voor het vak, fotografeert hij op ongedwongen manier de kleinste details en de mooiste emoties. Van foto tot compleet stijlvol opgemaakt album in hoogwaardige kwaliteit en prima service.

Dat Rob zich bewezen heeft, blijkt wel uit het feit dan hij vaste fotograaf is voor TopTrouwlocatie nummer 1 2018 en 2019:
De Tsjerke in Terherne.

Klik hier voor een uitgebreid portfolio van Rob Rotgers.
Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek op
info@robrotgersfotografie.nl.

Waar kunnen we jullie verder blij mee maken?

Trouwkaarten
Ook vooraf aan jullie dag denken wij graag mee. Daarin denken wij graag out of the box en creatief. Grafisch ontwerpster Heidi Wolters ontwerpt stijlvolle ‘Save-the-Date’ kaarten, uitnodigingen, bedankkaarten en menukaarten.

Save-the-date foto
Wil je een foto voor je ‘Save-the-Date’ kaart, trouwkaart of bedankkaart, ook daarin kan worden voorzien. Een studiofotoshoot inclusief het digitale bestand heb je al voor € 55,00.

Origineel cadeau
Wil je de genodigden op een goed idee brengen voor een origineel cadeau? Dan hebben wij de mogelijkheid om een foto of tekst op een mooi dekbedovertrek, tafelkleed, kussen, zitzak, huisnummerbordje of bijvoorbeeld parasol te laten drukken. Ook wanddecoratie als alumium, hout, plexiglas, dibond, leer, hoogglans en canvas behoren tot de mogelijkheden.

Voorbeeldprijzen:
– Dekbedovertrek 2 x 2 m inclusief kussenhoezen € 199,00
– Tafelkleed 2,20 x 1,40 m € 85,00
– Zitzak 1 x 1.40 m € 115,00
– Naambordje + huisnummer 20 x 20 cm vanaf € 50,00

Ouders
In plaats van het ouderalbum kun je ook een harmonicaboekje als herinnering voor ouders, familie of vrienden bij ons bestellen. Je kiest de 6 mooiste foto’s en wij zorgen dat ze ingeplakt worden. Keuze uit verschillende omslagsoorten. Vanaf € 25,00

Vrijgezellenfeestje
In de oude brandweerkazerne in Wolvega (tegenover het station) is een creatieve broedplaats gevestigd. Hou je van creatief bezig zijn i.c.m. bijvoorbeeld een high tea dan kunnen wij een workshop Handlettering of bijvoorbeeld een vriend(inn)enshoot voor jullie verzorgen.
Workshop Handlettering € 22,50 p.p. (inclusief high-tea € 45,00 p.p.)
Workshop Zendoodle € 22,50 p.p. (inclusief high-tea € 45,00 p.p.)
Vriend(inn)enshoot € 75,00 bij groep tot 10 personen