Professionele fotoshoots

Met de fotoshoot ‘Pose Like a Pro’ in onze studio kun je bij Brrand een fotoserie laten maken waar creativiteit, kwaliteit en creativiteit voorop staan.
Modellen die een portfolio op willen bouwen, een glamour- of castingshoot voor zowel volwassenen als kinderen, sweet sixteen party (17 of 18 mag natuurlijk ook!) en mooie portretfoto’s.  Jij staat in de spotlights!

P.S. Je kunt ook je kinderfeestje hier vieren. Met je vrienden en vriendinnen als model op de foto, kijk op kinderfeestje!

Modellenshoots

Pose Like a Pro

Samen met prijswinnende kapster Diana Lukkes organiseren wij met enige regelmaat voor kleine groepjes m/v een modellen­shoot onder de naam Pose Like a Pro.
Jij regelt je favoriete kleding, Diana verzorgt jouw haar en de visagie. Daarna sta je voor de camera alsof je Doutzen Kroes bent, of een mannelijke collega van haar. Voordat je op de foto gaat, leren we je hoe jij je het beste voor de camera kunt gedragen.
Het resultaat is een fotoserie met jou als model. Jouw foto’s worden vervolgens in een digitale omgeving gezet, zodat je naar hartelust kunt uitkiezen. 5 Afdrukken krijg je van ons. Wil je er meer, bijvoorbeeld voor een trotse opa of oma?  Wij zorgen voor afdrukken op ieder gewenst materiaal met 10% korting op de gebruikelijke prijzen.

Inclusief lunch, lekkers en drinken en een unieke ervaring, €125,- p.p.

De volgende Pose Like a Pro is op 24 maart. De shoot duurt zo’n 4 tot 5 uur. Naar gelang het aantal deelnemers wordt er een schema gemaakt. De eerste begint om 9 uur. (Wil jij perse krullen? Dan kan dat voor een meerprijs van €25,00. Hou rekening met extra tijd.)

Bel 06 12501032 of mail info@brrand.nl

Meer info over de dag volgt na aanmelding. Zien we jou als model?

Sweet Sixteen of kinderfeestje

Sweet sixteen? Een mooie aanleiding voor een gedenkwaardige fotoshoot. Wil je een modellenshoot met je vriendinnen of voor je kinderfeestje? Wij zorgen voor een geweldige middag en blijvende herinneringen. De eerste herinnering is een (groeps)foto van 10 x 15 cm die jullie direct meekrijgen. Kom je met een groepje kinderen, vraag dan altijd vooraf toestemming van alle betrokken ouders. Wij plaatsen soms een leuke collage van het feestje op Facebook of op de website en ook wij doen dit uiteraard niet zonder toestemming.

Ook hier geldt voor alle deelnemers een korting van 10% op alle soorten van wanddecoratie en afdrukken.