Cursus 'Kunst van je leven'
Autobiografisch schrijven

Misschien hebben ze het wel eens tegen u gezegd, ‘Daar moet je een boek over schrijven’. Mooie verhalen, herinneringen, verborgen geheimen. U wilt iets nalaten aan uw familie. Of u schrijft wel eens gedichten en wilt daar meer verdieping in aanbrengen.

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de cursus ‘Kunst van je Leven’.

In deze unieke cursus combineren we kunstzinnige expressie met het schrijven, vertellen en helen van levensverhalen. Het schilderen van een moeilijke situatie die van grote invloed is geweest op je leven, opent de ruimte waarin het verhaal verteld kan worden. Coachingsvragen vergroten die ruimte en al schrijvende verwerk je niet alleen je verhaal maar ga je er ook anders naar kijken. Misschien ben je trots op een stukje levensverhaal en wil je dit uitdrukken door dat wat je hierover geschreven hebt te kalligraferen.

Tijdens deze cursus reiken we je de structuur aan die je nodig hebt om overzicht in je verhaal te krijgen. We dagen je uit om je verhaal ook creatief te verwerken en daarbij creatieve talenten en verbeeldingskracht te ontwikkelen. Je ontdekt of je het leuk vindt om te kalligraferen, te schilderen, te dichten of te schrijven en ervaart hoeveel ruimte het geeft om met jouw verhaal aan de slag te gaan.

 

Praktisch

Aantal keren: acht

Data: 5, 19 oktober, 2, 16, 30 november, 14 december en 11, 25 januari

Tijd: 14.30 tot 17.00 uur

Locatie: Brrand, Wolvega

Cursusleiding: Heidi Wolters (docent beeldende kunst en grafisch vormgever) en Marlijn Nijboer (neerlandica, systemisch coach, schrijver en verteller van helende verhalen)

Prijs: € 200,00, inclusief koffie/thee en materialen

Door een bijdrage van Keunstwurk kunnen wij een korting geven. Schrijf je in vóór 16 september en ontvang 15% korting en betaal €170,00

Meer weten of direct aanmelden: info@brrand.nl /

 

Over de cursusleiding: Heidi Wolters is docent beeldende kunst en grafisch vormgever, Marlijn Nijboer is Neerlandica, systemisch coach en schrijver en verteller van helende verhalen. Samen bundelen zij hun talent in ‘Kunst van je leven’.
Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met en dankzij een bijdrage van Keunstwurk.

Omschrijf in de mail aan welke cursus op welk dagdeel je mee wilt doen. Vermeld je naam, telefoonnumer en mailadres en je ontvangt van ons een bevestiging!