Kinderfeestje met fotoshoot

Ben jij jarig en wil je echt een heel uniek kinderfeestje geven? Jij en je genodigden staan in de spotlights! We verwelkomen je in een feestelijk aangeklede ruimte in de gave studio van Brrand.

Op de foto als een model

Een grote kan ranja en lekkers staan klaar op een feestelijk aangeklede tafel en we draaien jouw muziek. Voor de jarige hebben we een versierde stoel. Natuurlijk pak je eerst je cadeautjes uit!

Daarna gaan we voor de eerste foto: een groepsfoto. Er liggen allerlei attributen waarmee jullie je kunnen optuigen (hoedjes, boa’s, stola’s, brillen, snorren etc.
De foto printen we uit, plakken we op een groot gekleurd karton en gaan jullie pimpen met allerlei leuke knutselmaterialen.

Om de beurt staan jullie vervolgens voor de leukste fotograaf van Wolvega. Rob vindt het heel leuk om met kinderen te werken. Hij laat je wennen aan de camera en maakt vervolgens een mooie set foto’s van iedereen. En de anderen kunnen de fotograaf misschien wel assisteren!

Inclusief ranja, snoep en chips en afdruk groepsfoto en persoonlijke foto van de shoot, €17,50,- p.p. (vanaf 6 kinderen tussen 5 en 12 jaar). Wil je de kinderen de foto in een lijstje meegeven dan kunnen we die verzorgen voor slechts €2,50 extra. Leuk i.p.v. een zakje snoep.

Overige foto’s worden in een beschermde webwinkel geplaatst zodat ouders deze kunnen nabestellen. Op nabestellingen op fotopapier of wanddecoratie als plexi, canvas, aluminium, hout, dibond of textielposter krijgen de kinderen nog 10% korting.

Het is jouw feestje, natuurlijk kunnen we het programma nog aanpassen aan jullie wensen. Wil je bijvoorbeeld make-uppen, dan kan dat ook. Of wil je hier ook met zijn allen eten? Informeer naar de mogelijkheden.

Bel 0561 618 838 of mail info@brrand.nl