Cursus
Handlettering / kalligrafie

Creatief talent: iedereen wordt ermee geboren!
Iedereen wordt als creatief wezen geboren, en toch raken velen die creativiteit in de loop van de jaren kwijt. Wil jij ontdekken wat jij in huis hebt? Je krijgt binnen een groep individuele begeleiding en leert werken in en áán je persoonlijke stijl. Het maakt niet uit of je beginner bent of al meer gevorderd. Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de cursus Handlettering/kalligrafie.

Hou jij van letters? Tijdens de cursus Handlettering/Kalligrafie leer je je handschrift te gebruiken zoals het vroeger als ambacht werd gebruikt tot en met nu waarbij letters creatief worden ingezet om te communiceren. Onze visie is dat je meer leert door te doen en handletteren is niet alleen heel leuk om te doen, het levert ook hele mooie eindresultaten op. En zullen we ook met brushstiften, die tegenwoordig heel populair zijn, aan de slag gaan.

Er is plaats voor maximaal 12 cursisten. Hiermee kunnen we individuele begeleiding garanderen. De cursus Handlettering/Kalligrafie, bedraagt 8 lessen van elk 2 uur.
Start: vrijdag 26 januari.

 • Lesrooster
  We beginnen met de inschrijving voor de vrijdagochtend. Bij genoeg animo kunnen we nog een extra groep oprichten of combineren met de Schilder en tekengroep.
  We werken in 2 periodes per jaar. (Van september t/m december en januari t/m mei. Kun je een keer niet dan organiseren we terugkomdagen.
 • Rooster en tijden
  Vrijdagochtend: 10 – 12 uur
  Tijdens schoolvakanties zullen er geen lessen worden gegeven.
 • Tarieven
  Handlettering per periode: €160,- incl. BTW incl. materialen en papier, koffie, thee en iets lekkers.
 • Materiaal
  Natuurlijk staat het vrij om eigen pennen of mooi papier mee te nemen. Ben je linkshandig dan is het fijn je eigen kroontjespen te hebben.Wij zijn nog in onderhandeling met een speciaalzaak zodat u met korting materiaal kunt aanschaffen.

Omschrijf in de mail aan welke cursus op welk dagdeel je mee wilt doen. Vermeld je naam, telefoonnumer en mailadres en je ontvangt van ons een bevestiging!