Cursus
Fotografie

Fotografeert u ook het liefst met het toestel op de P, automaat, of op voorkeur-standen?
Bij Rob leer je controle te krijgen over je instellingen maar ook om te kijken naar compositie en creativiteit.
Dit doen we door stapsgewijs een stukje theorie door te nemen over diafragma, sluitertijd, isowaarde, scherptediepte en witbalans. Onze missie is om u te leren en inspireren maar bij onze visie hoort ook het idee van gewoon doen en leren van elkaar.
Daarom bespreken we tijdens de lessen een stuk theorie en behandelen we de door jou gemaakte foto’s in de thuisopdrachten klassikaal. Ook doen we aan stukje verdieping door een aantal beroemde fotograferen uit te lichten. Daarmee willen we u leren denken en handelen als die fotograaf.

Zowel voor diegene die hun camera beter willen leren kennen als voor degenen die al wat verder zijn en meer met hun camera willen gaan doen.

23 september beginnen we meer met een nieuwe cursus basisfotografie.

Heb je interesse? Mail dan naar info@brrand.nl

Cursussen fotografie voor beginners
Bij deze cursus leer je je camera beter kennen en zonder allerlei moeilijke theorie, de knopjes te leren hanteren. Je leert het verschil te zien tussen de ene en de andere instelling. Door te oefenen met praktijkgerichte opdrachten is de basis snel gelegd om je meer te gaan verdiepen. Dat kan met de cursus voor gevorderden. Bij de cursus voor gevorderden gaan we nog meer experimenteren. Ook onze mooie studio wordt daar voor gebruikt.

De cursussen worden gegeven op een zeer inspirerende plek in de oude brandweerkazerne van Wolvega. Hier bevindt zich Brrand, ruimte voor co-creatie. Een ruimte met een grote fotostudio en inspirerende cursusruimte.

Basiscursisten

 • Lesrooster
  We beginnen met de inschrijving voor de woensdagavond. Bij genoeg animo kunnen we nog een extra groep oprichten.
 • Rooster en tijden
  Woensdagavond: 19.30 – 21.30 uur
  Tarieven
  Fotografie per periode 7 lessen: €225,-
  Incl. koffie en thee.
 • Materiaal
  Voor deze cursus heb je een spiegelreflex of systeemcamera nodig waarbij je sluitertijd en diafragma handmatig in kan stellen. En heel belangrijk: Neem de handleiding van je camera mee!
 • Je kunt bij ons met de pinpas betalen.